Meet our MEDIA SPONSORS

Όταν τα καλά νέα μοιράζονται τότε πιο πολλοί άνθρωποι χαμογελούν! Το WordCamp Athens 2022 είναι μια μεγάλη γιορτή με κεντρικό θέμα το WordPress. Χάρη στους Χορηγούς Επικοινωνίας τα νέα για το συνέδριο έφτασαν σε όλη την Ελλάδα. Πως το ξέρουμε; Μα από την απίστευτη ανταπόκριση από όλους τους φίλους και τις φίλες του WordPress. 

Τα εισιτήρια εξαντλούνται αστραπιαία! Για αυτό μην αφήνεις να περάσουν οι μέρες, πήγαινε τώρα να πάρεις το δικό σου εισιτήριο εδώ για να απολαύσεις και εσύ ένα από τα μεγαλύτερα τεχνολογικά συνέδρια για το WordPress, που γίνονται στην Ευρώπη.

Ας γνωρίσουμε τους Media Sponsors του WordCamp Athens 2022, που θα πραγματοποιηθεί στις 9-10 Απριλίου 2022, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.


Epixeiro.gr

Το epixeiro.gr είναι το µεγαλύτερο επιχειρηµατικό portal στην Ελλάδα, προσφέροντας πλούσια ενηµέρωση, συνεντεύξεις και αρθρογραφία από κάθε πτυχή του επιχειρείν, σε συνδυασµό µε έγκυρες και δηµιουργικές business ιδέες και λύσεις, παραµένοντας πάντα δίπλα στους αναγνώστες που αναζητούν ευκαιρίες, ερεθίσµατα και προτάσεις, οδηγώντας την κούρσα της «επαγγελµατικής εξέλιξης». 

Σήµερα, το epixeiro.gr αποτελεί εργαλείο στα χέρια κάθε ανθρώπου που είναι ενεργός στην επιχειρηµατική σκηνή, τόσο της Ελλάδας όσο και διεθνώς. Για αυτόν το λόγο, το εµπιστεύονται χιλιάδες αναγνώστες σε καθηµερινή βάση. 

Επιδίωξή του είναι να εµπνεύσει και να κινητοποιήσει, όντας µια ανεξάντλητη πηγή πληροφοριών, γνώσεων και ιδεών, για νέους και µεστούς επιχειρηµατίες, για ελεύθερους επαγγελµατίες, στελέχη εταιρειών, ιδιώτες και φοιτητές. 

epixeiro.gr is the largest business portal in Greece, offering rich information, interviews, and articles, combined with valid and creative ideas and solutions. 

Today, epixeiro.gr is a tool for every person active in the business scene. For this reason, it’s a trusted source for thousands of readers, on a daily basis. 

Its aim is to inspire and mobilize, being an inexhaustible source of information, knowledge, and ideas, for entrepreneurs, freelancers, company executives, individuals, and students. 


Ανοικτή Βιβλιοθήκη

Η Ανοικτή Βιβλιοθήκη (www.openbook.gr) δημιουργήθηκε το 2010 και αποτελεί ένα αποθετήριο άυλου πολιτισμού με 11.000+ ελληνικά ψηφιακά και ηχητικά βιβλία που διανέμονται ελεύθερα και νόμιμα στο διαδίκτυο. Περιλαμβάνει κλασικά έργα που είναι ελεύθερα πνευματικών δικαιωμάτων, αλλά και σύγχρονα έργα που επέλεξαν να τα διαθέσουν ελεύθερα οι συγγραφείς τους ή οι εκδοτικοί οίκοι.

Παράλληλα προωθεί την ψηφιακή λογοτεχνία εκδίδοντας καινοτόμα e-books με ελεύθερη διανομή υπό άδεια Creative Commons.


Lawspot

Το Lawspot.gr είναι η πιο δημοφιλής νομική πλατφόρμα στο ελληνικό διαδίκτυο.
Παρέχει πολυεπίπεδη πρόσβαση σε μία ανοιχτή νομική βάση πληροφοριών, κρατώντας πολίτες, επιχειρήσεις και φυσικά τους επαγγελματίες του νομικού κλάδου ενημερωμένους σχετικά με εθνικές και διεθνείς εξελίξεις νομικού ενδιαφέροντος.

Παράλληλα, το Lawspot προσφέρει στους δικηγόρους ένα άριστα οργανωμένο και φιλικό περιβάλλον, μέσα στο οποίο μπορούν να προβάλλουν τις υπηρεσίες τους.


Web World News

The portal for the eCommerce industry!

Το Web World News είναι το μόνο Μέσο που η ύλη του είναι αφιερωμένη στο οικοσύστημα του Ηλεκτρονικού Εμπορίου και διανύει τον 5ο χρόνο λειτουργίας του.


Expos Greece

Τhe meeting point of the Events industry!

Το Expos Greece είναι το σημείο αναφοράς για τη βιομηχανία των event στην Ελλάδα: για τους διοργανωτές, το οικοσύστημα των επαγγελματιών των εκθέσεων, τους εκθέτες και τους επισκέπτες.


Εισιτήρια

Προμηθευτείτε το εισιτήριό σας τώρα και εξασφαλίστε τη θέση σας στο πιο σημαντικό event του WordPress και του διαδικτύου: