OBS Technologies

Η OBS Technologies είναι μία εταιρεία πληροφορικής που δραστηριοποιείται στον χώρο αυτό πάνω από 15 χρόνια. Συγκεκριμένα, ασχολείται με Web Design, Web Development, Internet Marketing και Custom Development από το 2014 και γενικότερα με εφαρμογές πληροφορικής από το 2005.

Είναι μία εταιρεία η οποία εξειδικεύεται στη δημιουργία πρόσθετων για WordPress και Magento. Κοιτάζει πάντα τι λείπει από την αγορά ώστε να παρέχει μια μεγάλη ποικιλία από plugins τα οποία καλύπτουν όλες τις ανάγκες των σύγχρονων e-shop και όχι μόνο. Μερικές από τις παροχές που προσφέρουν τα plugin της αφορούν:

Διασύνδεση με τράπεζες για χρέωση καρτών

Διασύνδεση με marketplace (Skroutz, Bestprice, Glami, Public, Emag, Shopflix, Car.gr)

Affiliate Marketing (Linkwise)

Αυτοματοποιημένη δημιουργία courier vouchers

Δημιουργία xml feed (Facebook, Google)

Η OBS Technologies είναι ο δικός σου σύμμαχος για τη δημιουργία προσαρμοσμένων στις ανάγκες σου λύσεων που βοηθούν την εύρυθμη λειτουργία των Ιστοσελίδων.

Όλη η ομάδα της OBS Technologies είναι πάντα δίπλα σου, έτοιμη να προσφέρει λύση σε κάθε πρόβλημα ή ανάγκη που προκύπτει.

Στόχος της είναι η παροχή καινοτόμων υπηρεσιών πληροφορικής που θα βοηθήσουν τους πελάτες της να αποκτήσουν μια ξεχωριστή και δυναμική παρουσία στο Διαδίκτυο.