Οργανωτική ομάδα

Η Ελληνική Κοινότητα του WordPress έχει την χαρά και την τιμή να σας παρουσιάσει την οργανωτική ομάδα του WordCamp Athens 2022. Όλοι οι οργανωτές και οι οργανώτριες συμμετέχουν προσφέροντας τον χρόνο τους εθελοντικά και με πολλή αγάπη για την τεχνολογία και το ανοιχτό λογισμικό.

  • Κώστας Βρούβας

    Avatar του/της Κώστας Βρούβας

    Είμαι ο Κώστας, freelance web developer ιστοσελίδων (e-commerce και εταιρικές), και web εφαρμογών. Συμμετέχω ενεργά στην κοινότητα του WordPress διοργανώνοντας Meetups.

  • Παντελής Ορφανός

    Avatar του/της Παντελής Ορφανός

    Ιδρυτής/ιδιοκτήτης της εταιρείας BrandSpark LLC. Καταγωγή από Νίκαια, ζει στο Βελιγράδι. Σκοπός του να προσφέρει λύσεις για τους άλλους ανθρώπους. Ταξίδια, πεζοπορίες, φαγητό, σκι, καταδύσεις, αργεντίνικο τάνγκο και φωτογραφία είναι μερικά απ’ τα πράγματα που του αρέσουν.

  • Φώτης Σταθόπουλος

    Avatar του/της Φώτης Σταθόπουλος

    Ο Φώτης ασχολείται με το WordPress πάνω από 10 χρόνια και είναι ενεργό μέλος της Ελληνικής κοινότητας. Έχει συμμετάσχει ως εθελοντής αλλά και ως οργανωτής στα WordCamp Athens, Thessaloniki, και Europe. Εργάζεται στην Automattic, την εταιρεία πίσω από το WordPress.com, το Jetpack, και το WooCommerce.

  • Ιάκωβος Φρούντας

    Avatar του/της Ιάκωβος Φρούντας

    Ο Ιάκωβος είναι φανατικός οπαδός του WordPress. Εργάζεται ως Web Developer στην εταιρία Bake My WP & αρθρογραφεί στα άδυτα του διαδικτύου. Μπορεί να περάσει και τις 24 ώρες μιας ημέρας μπροστά απ τον υπολογιστή του δουλεύοντας αν δεν τον σκουντήξει κανείς. Είναι συνδεδεμένος πάντα με την εσπρεσσιέρα του για να παίρνει τις απαραίτητες δόσεις καφεΐνης. Απο μικρός είχε τσακωθεί με τον ύπνο γι’ αυτό και κοιμάται ελάχιστα.