Εθελοντές


Καρδαμίτσης Ευάγγελος (Founder Below The Fold)

Full Stack Web Developer με έμφαση στην Ανάπτυξη E-commerce Websites. 

Με ιδιαίτερη αγάπη στο WordPress αλλά και στις νέες αρχιτεκτονικές και τεχνολογίες (Jamstack, Headless CMS, React JS, Next JS).

Ασχολείται με το αντικείμενο τα τελευταία 5 χρόνια συνδυάζοντας το Digital Marketing με το Web Development.


Michael Toumazatos 

With great passion for technology, I provide solutions in corporate environments with the main goal of: corporate identity, employee productivity growth, company sales growth, increasing employee efficiency & customer satisfaction by answering questions focused on WHY.

I achieve this based on the measurement and evidence, which is making my work fully measurable.

Essentially, evidence is not about pleasure and joy, but facts.


Harris Papazoglou 

Ασχολούμαι με το WordPress από το 2015 ως web developer. Το πάθος μου είναι το frontend αλλά αν χρειαστεί μπορώ να δημιουργήσω και μερικά bugs στο backend και μέσω Github actions να τα στείλω σε χιλιάδες servers 😅. Εργάζομαι στην Automattic προσπαθώντας να κάνω το web ένα καλύτερο μέρος για όλους. Αγαπώ την ποδηλασία και τα ταξίδια.


Πάνος Βαρθαλίτης

Τελειώνοντας φέτος το δημοτικό και μέσα και από τις δράσεις του σχολείου μου, αγάπησα τον εθελοντισμό για τους σκοπούς που υπηρετεί και για τις εμπειρίες που μου χαρίζει. Αγαπώ τη μουσική (παίζω drums) και το jujitsu.


Nemanja Cimbaljevic

I’m a WordPress enthusiast, and full-stack developer working as a freelancer and WordPress Expert at Codeable and supporting WordPress as a platform, idea, and cause. Volunteer, speaker, and co-organizer for various WordPress-related events.

I have been co-organizer of WCEU from 2018 until 2021, local WordCamps and meetups since 2016, and volunteers at various WordCamp events across Europe. Sometimes you can find him giving talks too.

I mostly travel for fun and to various conferences across Europe (and the World) when not digging into code.

Always have my WordPress hat on my backpack, so if you see me somewhere on the way, say “hi.”

Website: cimba.blog


Κωνσταντινα (Νάντια) Ρόδη

Ακολουθώντας το όνειρο που είχα από μικρή σπούδασα Μηχανικός Πληροφορικής στο ΤΕΙ Δυτικής Ελλάδας(Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου).

Είμαι Quality Assurrance Engineer (κυρίως στο hardware) στην BibeCoffee και η αγάπη μου για το content και το wordpress γενικά με έφερε στην εθελοντική ομάδα για το WordCamp Athens 2022!

Κάποιοι θα με θυμάστε ως ομιλήτρια στο WordCamp Athens 2019 & 2021 και πρoσπαθώ να είμαι όσο πιο πολύ ενεργή μπορώ ακόμα και με workshops σε πολλά θέματα από το 2017!

See you there!!


Άγγελος Φουσέκης

Ο Άγγελος Φουσέκης είναι 15 ετών, αγαπημένα μαθήματα είναι η πληροφορική και η τεχνολογία. Όταν δεν μελετά για το σχολείο,  βρίσκεται στο γήπεδο και προπονείται. Αγαπημένο του άθλημα το ποδόσφαιρο. Κινηματογράφος, θέατρο, μουσική είναι οι προτιμήσεις του. Του αρέσει να βοηθάει και να αισθάνεται χρήσιμος σε ομάδες. Με ενθουσιασμό εντάχθηκε στην εθελοντική ομάδα WordCamp Athens της Ελληνικής Κοινότητας του WordPress. 


Μαρία Μοναστηριώτη

Reporting και data analyst, με project management γνώσεις, οργανωτικά skills και ομαδικό πνεύμα. Τον ελεύθερο μου χρόνο γεμίζουν η ερασιτεχνική ενασχόληση με τη φωτογραφία, οι πεζοπορίες στη φύση και τα ταξίδια.


Ιωάννα Μητσάνη

Σπουδάζω στη Σχολή Εφαρμοσμένων Μαθηματικών & Φυσικών Επιστημών, Ε.Μ.Π. Είχα από μικρή ηλικία μια επαφή με τον προγραμματισμό λόγω της αγάπης μου για τις θετικές επιστήμες και λόγω της σχολής, αλλά ποτέ δεν το είχα «κυνηγήσει» πραγματικά. Χάρη στην ενασχόληση με το WordPress στη δουλειά μου τα τελευταία 3 χρόνια, η έμφυτη περιέργεια μου με οδήγησε στο να σπουδάζω παράλληλα τον τελευταίο 1,5 χρόνο Web Design & Development στη SAE Athens. Ιδιαίτερη αδυναμία έχω στην JavaScript και αυτή την περίοδο πειραματίζομαι με το Next.js και την GraphQL.


Ξενοφώ Τσαντήλας

Γεια σας! Είμαι ο Ξενοφών και από το 2019 ζω και εργάζομαι στην Αθήνα στον τομέα του Web Design και του Digital Marketing. Μου αρέσει να εμπλουτίζω τις γνώσεις μου παρακολουθώντας συνεχώς όλα τα τελευταία δρώμενα στο χώρο του graphic & web design, αλλά και συμμετέχοντας σε πολλά events στην Ελλάδα και το εξωτερικό.