Web Expert

Η εταιρία Web Expert είναι μια σύγχρονη εταιρία Πληροφορικής με ειδίκευση στην κατασκευή ιστοσελίδων, δημιουργία e-shop και ανάπτυξη διαδικτυακών εφαρμογών, με έδρα την Κοζάνη. Μια συνεχώς αναπτυσσόμενη ομάδα νέων, από το 2014 δημιουργούμε ιστοσελίδες και e-shop με τεχνολογίες αιχμής.

Το 2017 μπήκαμε δυναμικά στον κλάδο, αναπτύσσοντας premium πρόσθετα για τη δημοφιλή πλατφόρμα WordPress και WooCommerce. Η κοινότητα του WordPress αναγνώρισε το έργο μας και μας ανέδειξε ως μία από τις επιχειρήσεις που έχουν εντρυφήσει στο WordPress. Καθημερινά λαμβάνουμε μηνύματα ευχαριστιών για τη βοήθεια που προσφέρουμε, για την ποιότητα του κώδικα μας και της απροβλημάτιστης λειτουργίας του καθώς και της τεχνικής υποστήριξης.
Μας χαροποιεί ιδιαίτερα το γεγονός ότι το όνομα Web Expert ηχεί σε πολλές μικρές και μεγάλες εταιρίες που ασχολούνται με το WordPress, και γνωρίζουν ότι κάπου εκεί στην Κοζάνη, υπάρχει μια ομάδα που προσφέρει τόσα πολλά.

Το 2020 ξεκινήσαμε να υλοποιούμε γέφυρες διασύνδεσης με όλα σχεδόν τα Εμπορικά Προγράμματα, δημοφιλή και μη. Έχουμε διασυνδέσει το WooCommerce με όλες τις γνωστές πλατφόρμες (SoftOne, Prisma, Galaxy, Entersoft, Pylon) αλλά και πολλές άλλες, πιο ειδικές, όπως ERP φαρμακείων, σούπερ μάρκετ κ.α.

Αυτή τη στιγμή έχουμε στο ενεργητικό μας περισσότερες από 200 ενεργές ιστοσελίδες και e-shop, περισσότερες από 40 ενεργές γέφυρες ERP, ενώ τα πρόσθετα μας έχουν εγκατασταθεί σε πάνω από 3.000 e-shop.