Κάλεσμα Χορηγών Επικοινωνίας

Spread the word of WordCamp Athens 2022.

Ναι λοιπόν, ήρθε και φέτος η στιγμή να ανοίξουμε επίσημα το Κάλεσμα για Χορηγούς Επικοινωνίας. Φέτος πιο πολύ από κάθε άλλη φορά, μετά την απουσία δύο ετών από τις δια ζώσης εκδηλώσεις της Κοινότητας του WordPress, το WordCamp Athens επιστρέφει και ζητά τη στήριξη των Χορηγών Επικοινωνίας για να μεταφέρει τα νέα σε όλες τις άκρες του γνωστού πλανήτη (αν μπορείτε να τα μεταφέρετε και σε άλλο γαλαξία, δε θα μας πειράξει καθόλου)!

Αν εργάζεσαι ή διαθέτεις ένα μέσο ενημέρωσης, ένα blog, website, podcast, ή YouTube channel και το κοινό σου θέλει να μαθαίνει νέα για την τεχνολογία, web development, web design, blogging και ότι αφορά το WordPress. Τότε αυτό το κάλεσμα σε αφορά, γιατί ίσως είσαι εσύ ένας από τους χορηγούς επικοινωνίας του WordCamp Athens 2022!

Αν αγαπάς την κουλτούρα του ελεύθερου λογισμικού και τις τεχνολογίες του διαδικτύου όσο και εμείς και έχεις αδυναμία στο WordPress, ήδη έχεις καλύψει τις πιο βασικές προϋποθέσεις για αυτή την τόσο σημαντική θέση στην διάδοση των νέων του συνεδρίου μας.

Τι προσφέρουν οι Χορηγοί Επικοινωνίας;

Όπως σε κάθε WordCamp, έτσι και φέτος στηριζόμαστε στους Χορηγούς Επικοινωνίας μας για να μοιραστούμε τις ανακοινώσεις μας με όσο το δυνατόν περισσότερους χρήστες του WordPress αλλά και ανθρώπους που η τεχνολογία, το διαδίκτυο και ο κώδικας είναι το πάθος τους!

Oι Χορηγοί Επικοινωνίας, σε αντίθεση με τους χορηγούς μας, δεν προσφέρουν κάποιο ποσό για να προβληθούν και να ενισχύσουν το συνέδριό μας, αλλά ανήκουν στους πιο κοντινούς μας συνεργάτες. Είναι εκείνοι που βοηθούν μέσα από τα websites, blogs, podcasts και κανάλια YouTube τους, να μεταφέρουν τις ειδήσεις του WordCamp σε όσο το δυνατόν περισσότερους χρήστες. Προσφέρουν δηλαδή υπηρεσίες προβολής και διάδοσης των νέων που θα λαμβάνουν από την οργανωτική ομάδα του WordCamp Athens και φροντίζουν να φτάσουν σε όσο το δυνατόν περισσότερα μάτια και αυτιά.

Γιατί να γίνεις Μedia Partner του WordCamp Athens 2022;

Τι κερδίζει ένας Media Partner:

  • Προβολή στον ιστότοπο του συνεδρίου μέσω ενός άρθρου, όπου θα παρουσιάζονται όλοι οι Χορηγοί Επικοινωνίας.
  • Μία πρόσκληση στο Speakers’ Dinner που προηγείται του συνεδρίου, με δυνατότητα εξαιρετικής ποιότητας networking με την οργανωτική ομάδα, τους εθελοντές, ομιλητές και χορηγούς που στηρίζουν το συνέδριο.
  • Ένα δωρεάν εισιτήριο παρακολούθησης του συνεδρίου, για να ζήσετε και να καταγράψετε την εμπειρία του WordCamp Athens 2022 μέσα από τα δικά σας μάτια.

Τι παρέχει ένας Media Partner:

  • Συνολικά 6 blog posts (5 πριν το συνέδριο και 1 μετά το συνέδριο) βασισμένα στα δελτία τύπου που θα στέλνει η οργανωτική ομάδα. Ο βασικός στόχος είναι να διαδοθούν όλα τα σημαντικά νέα του συνεδρίου. Είναι στην διακριτική ευχέρεια του μέσου εάν θα αναπαράγει τα δελτία τύπου αυτούσια ή εάν θα δημιουργήσει εκ νέου native content, κάτι που σε κάθε περίπτωση ενθαρρύνουμε.
  • Οι Χορηγοί Επικοινωνίας έχουν το ελεύθερο, αλλά και την υποστήριξή μας, σε περίπτωση που θέλουν να δημιουργήσουν επιπλέον περιεχόμενο που αφορά το συνέδριο, με τη μορφή άρθρου, recap, video, ή και με οποιοδήποτε άλλο μέσο θελήσουν. Είμαστε ανοιχτοί σε έξυπνες και καινοτόμες ιδέες που θα μας βοηθήσουν με διαδώσουμε το WordCamp Athens 2022.
  • Καλοδεχούμενες είναι και όποιες άλλες προτάσεις για συνεντεύξεις ή/και παρουσιάσεις των ομιλητών, διοργανωτών και χορηγών. Σε αυτή την περίπτωση θα χρειαστεί να επικοινωνήσετε με την οργανωτική ομάδα WordCamp Athens 2022.

Αν θέλετε να δείτε την υποστήριξη και προβολή που έλαβαν οι χορηγοί επικοινωνίας στα προηγούμενα συνέδρια μας, επισκεφτείτε τους παρακάτω συνδέσμους:

* Το κάλεσμα θα παραμείνει ενεργό μέχρι τις 31 Ιανουαρίου 2022. Μετά το κλείσιμο, θα γίνει η επιλογή από την οργανωτική ομάδα και θα ενημερωθούν οι χορηγοί επικοινωνίας στο email τους.

Δήλωση ενδιαφέροντος

Μπορείτε να βρείτε τη φόρμα δήλωση ενδιαφέροντος για χορηγός επικοινωνίας του WordCamp Athens 2022 εδώ:

*** Για να συμμετάσχετε με οποιοδήποτε τρόπο σε ένα WordCamp είναι απαραίτητο να αποδεχτείτε τον κώδικα συμπεριφοράς του συνεδρίου. / In order to participate in any way in a WordCamp you are required to agree on the following code of conduct.

Κώδικας συμπεριφοράς και δεοντολογίας – Ελληνικά

Code of conduct – English

Αποδέχομαι τον Κώδικα Συμπεριφοράς/I agree on the Code of Conduct(υποχρεωτικό)