Σας ευχαριστούμε και keep in touch!

Σας ευχαριστούμε όλους που για μια ακόμη φορά μας κάνατε την τιμή να παρακολουθήσετε το WordCamp Athens. Ευχαριστούμε επίσης τους ομιλητές, εθελοντές, φωτογράφους, εικονολήπτες και χορηγούς, γιατί χωρίς την πολύτιμη βοήθεια τους δεν θα καταφέρναμε αυτό το αποτέλεσμα!

Το WordCamp Athens 2022 πραγματοποιήθηκε μέσα σε δυσκολίες, σε μια εποχή που ήταν κάπως αβέβαια αλλά έφερε χαμόγελα στα πρόσωπα όλων (έστω και κάτω από τις μάσκες). Είδαμε τα μάτια σας να γελούν.

Το φετινό λοιπόν συνέδριο της Ελληνικής Κοινότητας του WordPress έφτασε μεν στο τέλος του αλλά τίποτα δεν τελειώνει εδώ.

Μείνετε συντονισμένοι γιατί έρχονται σύντομα δημοσιεύσεις σχετικά με τις παρουσιάσεις καθώς και τα βίντεο των ομιλιών, τον απολογισμό του συνεδρίου, φωτογραφίες, βίντεο και γενικότερα όλο το διαθέσιμο υλικό που συγκεντρώσαμε. Πολλά ακόμη νέα αναμένονται και ίσως ένα bloopers movie από τα παρασκήνια γιατί πάνω από όλα το διασκεδάζουμε.

Όλοι αυτοί οι μήνες προετοιμασίας, αλλά κυρίως οι ημέρες του συνεδρίου ήταν για εμάς μια συγκλονιστική εμπειρία. Ελπίζουμε οι εντυπώσεις να είναι το ίδιο θετικές και για εσάς.

Στο μεταξύ, αν θέλετε να μοιραστείτε μαζί μας δικό σας υλικό, μπορείτε να το κάνετε μέσω της φόρμας επικοινωνίας. Μην ξεχνάτε ότι μπορείτε να έρθετε σε επαφή με την Κοινότητα του WordPress μέσω των παρακάτω καναλιών επικοινωνίας:

Website:

Slack

Social media:

Meetups:

Meetup & WordCamp talks:

Χαιρόμαστε πολύ που σας γνωρίσαμε όλους από κοντά.

Η οργανωτική ομάδα του WordCamp Athens 2022! ❤️