Στην DNHOST 22 χρόνια τώρα, εξειδικευόμαστε στην παροχή αξιόπιστου Web Hosting, μεγάλης γκάμας Domain Names και ασφαλών SSL Certificates.

Υποστηρίζουμε τον ανοικτό κώδικα από το 2007, όταν και φιλοξενήσαμε τον πρώτο WordPress Enthusiast πελάτη στους server μας! Από τότε, έχουμε αναλάβει τη φιλοξενία χιλιάδων WP sites και οι τεχνικοί μας γνωρίζουν πως να απογειώσουν τις επιδόσεις τoυ δικού σου website ή WooCommerce e-shop.

Στοχεύουμε στη συνεχή εξέλιξη των υπηρεσιών και των πελατών μας και με χαρά ανακοινώνουμε, για πρώτη φορά, το launch των ειδικά σχεδιασμένων για το αγαπημένο μας CMS πακέτων φιλοξενίας, το Μάϊο του 2022.

Tα νέα μας πακέτα έρχονται να συμπληρώσουν τα πακέτα Shared & Semi-Dedicated hosting και τους Dedicated & Cloud Servers, που στο σύνολο τους είναι ήδη βελτιστοποιημένα για WordPress φιλοξενία.

Το όραμα μας είναι να συνεχίσουμε να προσφέρουμε άμεση και εξειδικευμένη υποστήριξη και να σχεδιάζουμε, μαζί με τους πελάτες μας, το ιδανικό περιβάλλον φιλοξενίας για τα online projects τους.

Επικοινωνήστε μαζί μας στο sales@dnhost.gr για να μάθετε περισσότερες πληροφορίες και να ανακαλύψετε τις δυνατότητες που μπορούμε να ξεκλειδώσουμε στις δικές σας WordPress εγκαταστάσεις.