COVID Information

Το 2020, αναγκαστήκαμε να πάρουμε την απόφαση να ακυρώσουμε το WordCamp Athens 2020. Σίγουρα δεν ήταν μια απόφαση που πήραμε με χαρά, μιας που ήδη είχαμε αφιερώσει χρόνο και δουλειά σε εκείνη τη διοργάνωση αλλά επίσης αγαπούμε να βλέπουμε την Ελληνική Κοινότητα του WordPress συγκεντρωμένη.

Η υγεία όμως και η ασφάλεια είναι οι σημαντικότεροι παράγοντες για όλους μας. Ένα συνέδριο σαν το WordCamp δε θα μπορούσε να είναι το ίδιο αν οι φίλοι της Κοινότητας δεν ένιωθαν ασφαλείς και πάνω από όλα αν βάζαμε σε κίνδυνο την υγεία όλων.

WordCamp Athens 2022 – Η επιστροφή!

Μετά από 2 χρόνια επιστρέφουμε σε ένα ζωντανό event και βάζουμε τα δυνατά μας να παρέχουμε μια ακόμη φορά μια γιορτή του WordPress σε όλη την Κοινότητα αλλά και τους φίλους της εντός της Ελλάδας ή από το εξωτερικό. Έχοντας γνώμονα την υγεία και την ασφάλεια, θέλουμε να ενημερώσουμε όλους τους συμμετέχοντες ότι παρακολουθούμε σε τακτική βάση την κατάσταση.

Ελπίζουμε ότι όλα θα πάνε καλά όσον αφορά την πανδημία. Είμαστε βέβαιοι, ότι τώρα που μπήκε σε εφαρμογή ο εμβολιασμός και το πιστοποιητικό δεν θα υπάρξει κάποια ακύρωση, αλλά πρέπει να έχουμε κατά νου ότι αυτό παραμένει μια πολύ μικρή πιθανότητα.

Flying New Normal GIF by Robert E Blackmon - Find & Share on GIPHY

Ευελπιστούμε ότι θα μπορέσετε να παρευρεθείτε στην εκδήλωση, αλλά αντιλαμβανόμαστε πως τα ταξίδια μπορεί να είναι δύσκολα αυτή την περίοδο που διανύουμε. Δεν μπορούμε να παραβλέψουμε το γεγονός ότι μπορεί να είστε σε καραντίνα κατά τη στιγμή της εκδήλωσης ανάλογα με την κατάσταση της υγείας σας και τη χώρα από την οποία κατάγεστε.

Βάζουμε όλοι το λιθαράκι μας για ένα ασφαλές WordCamp Athens 2022

Σημειώστε ότι για μια ασφαλή εκδήλωση, θα πρέπει να σεβαστούμε όλα τα μέτρα που λαμβάνει τόσο ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας όσο και η Κοινότητα WordPress που επιβλέπει τις εκδηλώσεις WordPress διεθνώς.

Wash Hands Corona GIF - Find & Share on GIPHY

Μπορείτε να επισκεφθείτε τις παρακάτω σελίδες που ενημερώνονται τακτικά σχετικά με τα μέτρα προστασίας που λαμβάνονται:

Gretchen Whitmer Corona GIF by GIPHY News - Find & Share on GIPHY

Ως εκ τούτου, θα πρέπει να ζητήσουμε το πιστοποιητικό εμβολιασμού COVID και βάση των σημερινών δεδομένων, η μάσκα θα είναι υποχρεωτική.

*Τα παραπάνω ισχύοντα μέτρα, επικαιροποιήθηκαν στις 5 Απριλίου 2022.