Κάλεσμα για Φωτογράφους & Εικονολήπτες

Τι σκέφτεσαι όταν ακούς φωτογράφος;

  • Φωτογράφος γάμου/βάφτισης
  • Τουρίστας
  • Φωτογράφος μόδας
  • Φωτογράφος στην πλατεία με μηχανή polaroid
  • Το θείο από το χωριό που μας φωτογραφίζει πάντοτε την ώρα που τρώμε στο οικογενειακό τραπέζι.

Η αλήθεια είναι πως σε αυτό το WordCamp Athens, θα χαμογελάμε με τόση χαρά όση δυο ερωτευμένα νιόπαντρα πιτσουνάκια. Θα φορέσουμε τα καλά μας γιατί μας λείψατε, θα τραβάμε συνεχώς αναμνηστικές σέλφι και θα φάμε πολύ οπότε μπορεί να σε πιάσει το ενσταντανέ με τη μπουκιά στο στόμα.

Σε ποιον απευθύνεται το Κάλεσμα για Φωτογράφους & Εικονολήπτες

Αν είσαι σαν τη θεία μου που ανακάλυψε ότι μπορεί να τραβήξει φωτογραφίες το πόδι του παππού και να τις στείλει στις αδερφές της για ιατρική διάγνωση, τότε αυτό το άρθρο δεν είναι για σένα.

Αν είσαι από εκείνους που τρέχουν μπροστά στο φωτογράφο την ώρα του γάμου για να τραβήξουν με το κινητό τους το νεόνυμφο ζευγάρι και τελικά ο φωτογράφος καταφέρνει να φωτογραφίσει την πλάτη σου, αυτό το κάλεσμα πιθανότατα δεν είναι για σένα.

Friend Photographer GIF - Find & Share on GIPHY

Αν έχεις ένα φίλο φωτογράφο άρα είσαι κι εσύ φωτογράφος…. μάλλον αυτό το άρθρο δεν είναι για σένα.

Για ποιον είναι τέλος πάντων αυτό το άρθρο;!

Αν αγαπάς την τέχνη της φωτογραφίας και έχεις πάθος να βλέπεις τη ζωή πίσω από το φακό, έλα να μας βοηθήσεις να απαθανατίσουμε κάθε χαμόγελο και κάθε όμορφη στιγμή του φετινού συνεδρίου.

Δεν έχει σημασία αν είσαι ερασιτέχνης ή επαγγελματίας φωτογράφος ή αν είσαι φοιτητής της φωτογραφικής τέχνης. Αναζητούμε ανθρώπους με μεράκι για τη φωτογραφία και την εικονοληψία που θέλουν να συμμετέχουν σε μια μεγάλη διοργάνωση όπως το WordCamp Athens 2022. Ψάχνουμε ανθρώπους που αγαπούν να φυλακίζουν αναμνήσεις για πάντα σε εικόνες.

Όλα είναι στιγμές και σε καλούμε να μας βοηθήσεις να τις θυμόμαστε για πάντα.

 - Find & Share on GIPHY

Το WordCamp Athens 2022 ανοίγει το Κάλεσμα για εθελοντές Φωτογράφους και Εικονολήπτες και σε καλεί να γίνεις μέρος της μεγαλύτερης γιορτής του WordPress στην Ελλάδα.

Σε περιμένουμε εμείς και τα χαμόγελα όλων των συμμετεχόντων.