Κάλεσμα για οργανωτές – WordCamp Athens 2022

Η οργανωτική ομάδα του WordCamp Athens θέλει να εμπλουτίσει τα μέλη της με σκοπό τη διοργάνωση του WordCamp Athens 2022, το οποίο θα διεξαχθεί με φυσική παρουσία στις 09-10 Απριλίου στους χώρους του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών. Αναζητά ανθρώπους με όρεξη, οργανωτική ικανότητα, ομαδικό πνεύμα και, φυσικά, αγάπη για το διαδίκτυο και το WordPress. 

Εθελοντική συνεισφορά

Η συνεισφορά σε ένα WordCamp είναι απολύτως εθελοντική, όπως κάθε συμμετοχή στη διοργάνωση εκδηλώσεων της κοινότητας του WordPress. Συμμετέχοντας στην οργανωτική ομάδα κανείς έχει την ευκαιρία να ζήσει την εμπειρία της οργάνωσης ενός WordCamp από πολύ κοντά, να μάθει καινούρια και ενδιαφέροντα πράγματα, να γνωρίσει καινούριους ανθρώπους αλλά, τελικά, να περάσει και καλά!

Απαιτήσεις σε χρόνο

Οι απαιτήσεις στο χρόνο που θα χρειαστεί να αφιερώσουν τα μέλη της οργανωτικής ομάδας είναι 4-8 ώρες την εβδομάδα Αυτό μπορεί να διακυμανθεί ανάλογα με την περίοδο με κορύφωση τις ημέρες κοντά και κατά τη διάρκεια του WordCamp.  

Αρμοδιότητες οργανωτών

Μερικές από τις αρμοδιότητες που είναι πιθανόν να αναλάβει ένα μέλος της οργανωτικής ομάδας είναι οι εξής:

  • διαχείριση της ιστοσελίδας του συνεδρίου
  • συγγραφή κειμένων για την ιστοσελίδα και τα social media
  • διαχείριση των social media
  • δημιουργία γραφικών
  • διαχείριση και επικοινωνία με ομιλητές,
  • διαχείριση και επικοινωνία με χορηγούς

Εκδήλωση ενδιαφέροντος

Παρακαλούμε, όσοι ενδιαφέρεστε, συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα. Θα είναι ανοικτή μέχρι και την Παρασκευή 21/01/2022. Μέσα στις αμέσως επόμενες ημέρες θα γίνει μια online συνεδρία, στην οποία θα μπορούν να δοθούν ζωντανά διευκρινίσεις. Όσοι δηλώσουν συμμετοχή θα ενημερωθούν σχετικά στο email τους. 

Θα χαρούμε πολύ να σας γνωρίσουμε και να συνεργαστούμε!

Η οργανωτική ομάδα του WordCamp Athens 2022