Η πρώτη ομάδα ομιλητών του #WCATH2022

Η στιγμή που όλοι περιμέναμε έφτασε. Ήρθε η ώρα να αρχίσουμε να ανακοινώνουμε τις ομάδες των ομιλητών που θα ανέβουν στη σκηνή του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών και θα γίνουν μέρος τους WordCamp Athens 2022.

Γνωρίστε και καλωσορίστε την πρώτη ομάδα ομιλητών!

Vassilena Valchanova

Vassilena is a digital marketing strategist, trainer, and speaker. She has more than 15 years of experience in marketing strategy, content marketing, funnel building, and CRO. She has used her skills to help SaaS products with more than 500,000 registered users and e-commerce stores ranging up to €12,000,000 in annual turnover, as well as B2B services agencies and individual consultants who needed to step up their personal branding. In her spare time, she authors a blog on digital strategy and growth.


Δημήτριος Σελημίδης

Ο Δημήτριος Σελημίδης είναι ιδρυτής της εταιρίας Web Expert, μιας σύγχρονης εταιρίας Πληροφορικής που ειδικεύεται στην κατασκευή ιστοσελίδων, e-shop και ανάπτυξη διαδικτυακών εφαρμογών, στην Κοζάνη, με αξιόλογο πελατολόγιο, τόσο στην Ελλάδα όσο και σε χώρες εξωτερικού. Ασχολείται με το αντικείμενο του Web Development και Design από το 1999, ενώ η πρώτη επαφή με το WordPress έγινε το 2013. Έκτοτε, δημιουργεί ιστοσελίδες και e-shop στη δημοφιλή πλατφόρμα, δημιουργώντας custom themes, custom πρόσθετα και διαδικτυακές εφαρμογές με βάση το WordPress.


Βασίλης Καρκατζούνης

Ο Βασίλης Καρκατζούνης είναι δικηγόρος με ειδίκευση σε ζητήματα Νέων Τεχνολογιών. Είναι κάτοχος LL.M. από το Queen Mary University of London και υποψήφιος διδάκτωρ με αντικείμενο την προστασία προσωπικών δεδομένων στην online διαφήμιση στο Τμήμα Μηχανικών Πληροφοριακών και Επικοινωνιακών Συστημάτων του Πανεπιστημίου Αιγαίου. Διαθέτει πιστοποίηση στο δίκαιο προστασίας προσωπικών δεδομένων (CIPP/E), έχοντας διατελέσει co-chair στο ελληνικό παράρτημα της IAPP, και είναι τακτικό μέλος της Διαρκούς Επιστημονικής Επιτροπής του Υπουργείου Δικαιοσύνης για τις επιπτώσεις της τεχνητής νοημοσύνης στο δικαστικό σύστημα. Είναι συνιδρυτής στο Lawspot.gr. Αρθρογραφεί τακτικά για ζητήματα προστασίας δεδομένων, με έμφαση σε όσα συνδέονται με τη χρήση διαδικτύου και νέων τεχνολογιών.


Vagelis Papaioannou

Full-stack Developer με ενασχόληση την ανάπτυξη Web & Mobile εφαρμογών κάνοντας χρήση διαφόρων τεχνολογιών κι αρχιτεκτονικών ( WordPress, Jamstack κλπ ). Γλωσσομαθής ( Javascript, Ruby, Typescript, PHP, CSS κλπ ), δυσλεκτικός, δρομέας, ενεργό μέλος της Ελληνικής κοινότητας του WordPress αλλά και Contributor σε διάφορα open source projects.


Εισιτήρια

Προμηθευτείτε το εισιτήριό σας τώρα και εξασφαλίστε τη θέση σας στο πιο σημαντικό event του WordPress και του διαδικτύου: