Ζήσε την εμπειρία της Contributor Day

Θέλεις να συνεισφέρεις ενεργά στην κοινότητα του WordPress? Θέλεις να ζήσεις την εμπειρία πως η κοινότητα ανοίγει νέους δρόμους μέσα στο τεχνολογικό περιβάλλον του ανοικτού λογισμικού;

Τότε έλα και εσύ στην δεύτερη μέρα του WordCamp Athens. Το όνομα της αποκαλύπτει τι ακριβώς κάνουμε κατά την διάρκεια της Contributor Day. Για μια ολόκληρη ημέρα όλοι οι φίλοι και φίλες μπορούν να συνεισφέρουν σε διαφορετικά πεδία του WordPress.

Την Κυριακή 10 Απριλίου 2022, ακριβώς την επόμενη μέρα του WordCamp Athens 2022, θα συγκεντρωθούμε στο φιλόξενο χώρο του Found.ation, στη διεύθυνση Ευρυσθέως 2, Αθήνα, 118 54.

Οι Contributor Days αποτελούν την ραχοκοκαλιά της κάθε τοπικής κοινότητας WordPress. Είναι η μέρα που όλοι μαζί βοηθάμε το αγαπημένο μας CMS να εξελιχθεί. Μέσα σε μια χαλαρή ατμόσφαιρα, συναντώνται οι επισκέπτες με την οργανωτική ομάδα, τους ομιλητές, τους εθελοντές και λύνουν απορίες ή κάνουν δράσεις ανάπτυξης. Τα πιο έμπειρα μέλη της τοπικής κοινότητας του WordPress θα είναι εκεί για να δώσουν βασικές οδηγίες.

Δεν θα μπορέσουμε να δεχτούμε παιδιά στην παρέα μας αυτή την μέρα. Και οι χαριτωμένοι τετράποδοι φίλοι μας θα χρειαστεί να μείνουν σπίτι. Σε περίπτωση όμως που ο σκύλος σου είναι ο συνοδός/οδηγός σου, θα μπορέσεις να μας ενημερώσεις κατά την εγγραφή σου. Ο χώρος είναι φιλόξενος και για ΑMΕΑ.

Τι να φέρω μαζί μου;

Το κέφι σου και την καλή σου διάθεση! Αλλά αν έχεις μαζί και το laptop σου θα είναι πιο εύκολο να καθίσεις στο τραπέζι με άλλους developers και γιατί όχι να βάλεις και το δικό σου λιθαράκι στην εξέλιξη του WordPress!

Οι διαθέσιμες ομάδες για συνεισφορά αφορούν πολλά και διαφορετικά πεδία. Αν έχεις μεγάλη ικανότητα στην μετάφραση τότε θα χαρούμε αν βοηθήσεις την αντίστοιχη ομάδα.

Αυτή είναι όλη η μαγεία των Contributor Days. Αν αγαπάτε το WordPress και το ανοιχτό λογισμικό, τότε δεν είναι προαπαιτούμενο να διαθέτετε καμία άλλη ιδιότητα για να συνεισφέρετε. Ολοι μπορούν να κάνουν την διαφορά! Ελάτε λοιπόν στην παρέα μας για να κάνουμε πιο δυνατή την τοπική κοινότητα.

Το κάλεσμα αφορά προγραμματιστές, designers, δημοσιογράφους, κειμενογράφους, ανθρώπους του marketing και των social media, χρήστες του WordPress και bloggers. Υπάρχουν πολλά και διαφορετικά θέματα που θα κρατήσουν αμείωτο το ενδιαφέρον:

  • ανάπτυξη της τοπικής κοινότητας
  • συνεισφορά στη μετάφραση
  • συνεισφορά στα fora
  • open mic – ρώτα ό,τι θες
  • ενημερωση για τα τοπικά meetups
  • Και πολλά άλλα!

Η διατροφή των συμμετεχόντων για την ημέρα αυτή θα καλυφθεί από τις χορηγίες για τη διοργάνωση του WordCamp Athens με μεσημεριανό φαγητό και καφέ. Η ώρα προσέλευσης είναι 10:00 το πρωί και η ημέρα θα ολοκληρωθεί στις 18:00 το απόγευμα.

Στην Contributor Day χρειάζεται να γίνει ξεχωριστή εγγραφή στην παρακάτω φόρμα.