WordCamp Thessaloniki is back!

Ω ναι! Δεν είναι ψέμα! Έρχεται το δέυτερο WordCamp Thessaloniki και ετοιμάζουμε βαλίτσες (μια άδεια για να βάλουμε τα swag)!

WordCamp Thessaloniki 2019

Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης (ισόγειο κτιρίου Μ2)

12 -13 Οκτωβρίου 2019

Έχουμε ραντεβού και τα καλεντάρια μας πήραν φωτιά!

Δες όλες τις σημαντικές ημερομηνίες στο Roadmap του συνεδρίου!

Το φετινό WordCamp Thessaloniki θα πραγματοποιηθεί στις 12 Οκτωβρίου 2019 στο αμφιθέατρο Αιμίλιος Ριάδης και την αίθουσα Μουσείο, ενώ κατά τα διαλείμματα θα γεμίσουμε ασφυκτικά με χαμόγελα και κουβεντούλα το φουαγιέ του κτιρίου με μια απίστευτη θέα στη θάλασσα και άπλετο φως.

Την Κυριακή 13 Οκτωβρίου θα συγκεντρωθούμε για την ημέρα Συνεισφοράς προς την Κοινότητα!

Αμφιθέατρο Αιμίλιος Ριάδης

Απάντησε στο κάλεσμα για ομιλητές και μοιράσου με τα μέλη της Ελληνικής Κοινότητας του WordPress τις γνώσεις και την εμπειρία σου. Πιάσε το μικρόφωνο και ανέβα στη σκηνή. Κάνε τώρα την αίτησή σου εδώ.

Θέλεις να υποστηρίξεις ακόμη μια προσπάθεια της Ελληνικής Κοινότητας του WordPress, προωθώντας ταυτόχρονα στο κοινό του συνεδρίου και τα μέλη της Κοινότητας την εταιρία σου και τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες της;

Γίνε χορηγός του WordCamp Thessaloniki 2019!

Δες τα διαθέσιμα πακέτα που ετοίμασε για σένα η οργανωτική ομάδα και επέλεξε αυτό που σε ενδιαφέρει συμπληρώνοντας τη φόρμα στο κάλεσμα για χορηγούς.

Φουαγιέ κτιρίου Μ2

Αναζητούμε ακόμη τα κατάλληλα μέσα για να επικοινωνήσουμε το συνέδριο από άκρη σε άκρη της Ελλάδας σε όσο το δυνατόν περισσότερους ενδιαφερόμενους. Γίνε χορηγός επικοινωνίας, απαντώντας στο κάλεσμα για media partners μέχρι την 1η Ιουλίου 2019.

Μην ξεχάσεις να αποκτήσεις το μαγικό χαρτάκι για την είσοδό σου στο συνέδριο. Τα εισιτήρια είναι ήδη διαθέσιμα!