Οι υποστηρικτές του WordCamp Athens 2019

Φίλιππος Σδραλιάς

Φοιτητής στο τμήμα πληροφορικής του Πανεπιστημίου Πειραιώς ξεκίνησε τα πρώτα του βήματα στο web develpment με το WordPress. Πλέον δηλώνει λάτρης του μιας και δεν τον έχει απογοητεύσει σε κανένα πρότζεκτ. Η ατελείωτη ενέργεια που διαθέτει εκτονώνεται στην μπάλα (μεγάλο κόλλημα) μιας και που τον χάνεις που τον βρίσκεις είναι στο γήπεδο. Η περιέργεια και η μεγάλη του αγάπη για την φύση και τα drones ήταν το έναυσμα για την ενασχόληση του με την φωτογραφία και το βίντεο που πλέον από χόμπι έχει γίνει επάγγελμα. Ως λάτρης της τεχνολογίας ο υπολογιστής του 24/7 με 1000 tabs ανοιχτά (όλα διαφορετικούς σκοπούς) και ο λίγος ελεύθερος χρόνος που απομένει γεμάτος με θέατρο.

Παύλος Τσαουσάκης

Ονομάζομαι Παύλος Τσαουσάκης, είμαι 23 ετών και έχω μεγαλώσει στην Αθήνα. Ο πατέρας μου ήταν φωτογράφος οπότε από μικρό παιδί είχα αρχίσει να αγαπώ ιδιαίτερα την συγκεκριμένη τέχνη. Το 2016 ξεκίνησα να ασχολούμαι και επαγγελματικά με την φωτογραφία, κυρίως στον τομέα του Portrait Photography αλλά και σε διάφορα events, clubs και σχολές χορού. Παράλληλα είμαι φοιτητής στο Τμήμα Τέχνης Φωτογραφίας του δημοσίου ΙΕΚ Κηφισιάς, ενώ στον ελεύθερο χρόνο μου μαθαίνω Graphic και Web Design. Στο WordCamp Athens δήλωσα συμμετοχή γιατί λατρεύω τον εθελοντισμό και τη φωτογραφία.

Μαρία Παγώνη

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Αθήνα και στην πρώτη μου έκθεση, στο σχολείο, είχα γράψει ότι θέλω να γίνω αρχαιολόγος και αυτό τελικά, σπούδασα στη Φιλοσοφική Σχολή. Εργάζομαι ως φιλόλογος και κάνω επιμέλειες – διορθώσεις βιβλίων για λογαριασμό εκδοτικών οίκων. Μιλάω αγγλικά, γαλλικά κ ιταλικά, παρακολουθώ από μικρή μαθήματα μπαλέτου κ σύγχρονου χορού και, όποτε προλαβαίνω, (όχι όσο συχνά θα ήθελα) παίζω κιθάρα και ντράμς. Αγαπάω τη φωτογραφία και, τον τελευταίο καιρό, κάνω διάφορες συνεργασίες που αφορούν αυτό το κομμάτι.

Ερυθρός Σταυρός

Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός δεν χρειάζεται συστάσεις. Από το 1877 το Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών, Διασωστών και Ναυαγοσωστών του ΕΕΣ έχει διαρκή παρουσία στην Ελλάδα και οι εθελοντές του βρίσκονται σε επιχειρησιακή ετοιμότητα 365 ημέρες το χρόνο, 24 ώρες το 24ωρο και μπορούν να κινητοποιηθούν οποιαδήποτε στιγμή και να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους όπου χρειαστεί, στην Ελλάδα και στο κόσμο.

Στον χώρο θα υπάρχουν εθελοντές Σαμαρείτες του ΕΕΣ Αθήνας για την ασφάλεια των παρευρισκομένων, όπως συμβαίνει πολύ συχνά σε διάφορες εκδηλώσεις σε όλη την Ελλάδα.

Website: www.redcrossathens.gr