Γνωρίστε τους business, small business και individuals χορηγούς μας

Μαζί με τις μεγάλες εγχώριες και ξένες εταιρείς που μας τίμησαν με την στήριξή τους, υπήρξαν και πολλές μικρότερες. Στην πλειονότητά τους είναι ελληνικές και -παρά τις δυσκολίες που έχει το επιχειρείν στη χώρα μας- αποφάσισαν να στηρίξουν την προσπάθεια της διοργάνωσης του πρώτου ελληνικού WordCamp.

Με μεγάλη μας χαρά σας παρουσιάζουμε τους Βusiness, Small Business και Individual Χορηγούς μας.

Nevma

nevma-logo-wp
Η Nevma είναι μια εταιρεία σχεδιασμού και κατασκευής ιστοσελίδων και ανάπτυξης εφαρμογών διαδικτύου, που δραστηριοποιείται στην Ελλάδα από το 2010. Εξειδικεύεται στην πλατφόρμα WordPress και την αξιοποιεί για να δημιουργήσει έργα που κυμαίνονται από blogs, ενημερωτικά portals και εταιρικές ιστοσελίδες μέχρι eshops και σύνθετες εφαρμογές. Η Nevma αγαπά και στηρίζει την κοινότητα του WordPress και το WordCamp της Αθήνας.

Website : Nevma
Facebook Page: http://www.facebook.com/nevmagr
Twitter: http://twitter.com/nevmagr

Fusioned

fasioned-logo-wpΣτην Fusioned κύριο μέλημα είναι η παροχή ποιοτικών & αξιόπιστων υπηρεσιών webhosting, σε συνδυασμό με ολοκληρωμένες λύσεις τεχνικής υποστήριξης. Έχοντας επενδύσει σε ιδιόκτητο εξοπλισμό, καινοτόμες υπηρεσίες & στρατηγικές συνεργασίες, μπορούν να καλύψουν όλες τις ανάγκες και να προτείνουν εξειδικευμένες λύσεις ανάλογα με τις ιδιαίτερες ανάγκες του κάθε πελάτη.

Website : Fusioned
Facebook Page: https://www.facebook.com/fusionednet
Twitter: https://twitter.com/fusionednet

Motivar

motivar-io-logo-wpΗ  δραστηριοποιείται στο νησί της Κέρκυρας τα τελευταία 3 χρόνια. Κύριοι τομείς απασχόλησης είναι η σχεδίαση και ανάπτυξη ιστοσελίδων και εφαρμογών, αυτοματοποίηση λειτουργιών επιχειρήσεων & διαδικτυακή εξωστρέφεια επιχειρήσεων. Όλα τα παραπάνω εκτελούνται με κύριο εργαλείο ανάπτυξης το WordPress.

Website : Motivar

Facebook Page: https://www.facebook.com/web.design.applications.development.greece
Twitter: https://twitter.com/motivar_io

NorthBridge ΟΕ

northbridge-logo-wpΗ NORTHBRIDGE OE είναι μία σύγχρονη εταιρεία ανάπτυξης λογισμικού και δραστηριοποιείται στο χώρο του διαδικτύου και των νέων τεχνολογιών. Ιδρύθηκε το 2014 από μια ομάδα νέων επαγγελματιών με πανεπιστημιακή κατάρτιση, βαθιά εξειδίκευση και μακρόχρονη εμπειρία στην πληροφορική και τις τεχνολογίες. Παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις προβολής επιχειρήσεων στο διαδίκτυο καθώς και υπηρεσίες υποστήριξης και μηχανοργάνωσης.

Website : NORTHBRIDGE OE
Facebook Page: https://www.facebook.com/northbridge.gr/
Twitter: https://twitter.com/NorthbridgeGr

StickerGiant

stickergiant-logo-wpΗ StickerGiant εκτυπώνει υψηλής ποιότητας αυτοκόλλητα και ετικέτες. Έχουν την καλύτερη εξυπηρέτηση πελατών, γρήγορα χρονικά περιθώρια και δωρεάν προσαρμοσμένα σχήματα χρησιμοποιώντας την τέχνη της κοπής με λέιζερ. Κάθε αυτοκόλλητο έχει μια ιστορία. Θέλετε να μοιραστείτε την ιστορία σας σήμερα; Περιμένουν να σας ακούσουν.

Website : StickerGiant
Facebook Page: https://www.facebook.com/stickergiant/

SomewhereWarm

somewhere_war-wp-logoΗ SomewhereWarm είναι μικρό εργαστήριο development ηλεκτρονικού εμπορίου που ζει και αναπνέει WooCommerce. Χρησιμοποιούν το WordPress και το WooCommerce για να χτίσουν φοβερά εργαλεία που έχουν βοηθήσει χιλιάδες ηλεκτρονικά καταστήματα να μεγαλώσουν – με χάρη.

Website : SomewhereWarm
Twitter: https://twitter.com/somewherewarmwp

MLS

mls-logo-wp«Η καινοτομία και η τεχνολογία δε θα είχε κανένα νόημα εάν δεν έκανε τη ζωή μας πιο εύκολη: Making Life Simple».
Με βάση αυτή τη φιλοσοφία, η MLS έχει διατυπώσει και ακολουθεί συγκεκριμένους στόχους, οι οποίοι συμβάλλουν στη διαρκή ενίσχυση εμπιστοσύνης και προτίμησης των πελατών στα προϊόντα της. Το όραμα της εταιρείας είναι να διαδώσει την καινοτομία, να διευρύνει τις δυνατότητες του καθενός και να κάνει τη ζωή μας πιο εύκολη και συναρπαστική!

Website : MLS
Facebook Page: https://www.facebook.com/MLSMakingLifeSimple
Twitter: https://twitter.com/mlslifesimple

PlethoraThemes

plethora-logo-wpΗ PlethoraThemes είναι μια ομάδα παθιασμένων τεχνιτων Web, αφιερωμένη στην κατασκευή κομψών και ευέλικτων θεμάτων WordPress. Επικεντρώνονται στην απλότητα, το minimal design και την ευκολία στη χρήση. Μαζί με μία από τις πιο εξειδικευμένες ομάδες εξυπηρέτησης πελατών, προσπαθούν να κάνουν το χτίσιμο ιστοτόπων WordPress μια γρήγορη, εύκολη και ευχάριστη διαδικασία. Μπορείτε να βρείτε τη δουλειά τους στο Themeforest.

Website : PlethoraThemes
Facebook Page: facebook.com/plethorathemes/
Twitter: twitter.com/PlethoraThemes

Weglot

weglot-wp-logoΤο Weglot είναι ένα επαναστατικό πολύγλωσσο πρόσθετο για τη μετάφραση και εμφάνιση της ιστοσελίδας σας σε διάφορες γλώσσες.
Εντελώς διαφορετικό από τους ιστορικούς παίκτες με μια μοναδική τεχνική προσέγγιση, και μια συνεχή έμφαση στην εμπειρία του χρήστη, το Weglot προσφέρει μια λύση:

  • εύκολο στη χρήση και την εγκατάσταση: δεν απαιτείται χειραγώγηση κώδικα ή αρχείων source, ενώ η ρύθμισή του διαρκεί μόλις 2 λεπτά
  • 100% συμβατό: δεν υπάρχουν προβλήματα συμβατότητας με άλλα θέματα ή πρόσθετα, καθώς το Weglot είναι αγνωστικιστής με τις πηγές του περιεχομένου
  • βελτιστοποιημένο SEO βελτιστοποιημένη: ακολουθώντας τις βέλτιστες πρακτικές του πολύγλωσσου Google SEO, δημιουργώντας αυτόματα μοναδική διεύθυνση URL για κάθε γλώσσα και μεταφράζοντας τις ετικέτες SEO
  • πολλαπλές πηγές μετάφρασης: μηχανική μετάφραση (παρέχεται αυτόματα σε συνδρομή) την οποία οι χρήστες μπορούν να επεξεργαστούν μέσα από ένα μοναδικό ταμπλό, οι ίδιοι ή με τη συμμετοχή των μελών της ομάδας, καθώς και επαγγελματική (PRO γραφεία συνδεδεμένα άμεσα με το Weglot – υπό ανάπτυξη)
  • φως και επιδόσεις: η προσέγγιση API αποφεύγει την επιβράδυνση, το Weglot δεν υπερφορτώνει την εγκατάσταση WordPress σας

Ανακαλύψτε τη νέα λύση για την πολυγλωσσία στο WordPress, ήδη το εμπιστεύονται πάνω από 5.000 + χρήστες, στον κατάλογο, ή απ ‘ευθείας στον ιστότοπό του.

Website: Weglot
Facebook Page: https://www.facebook.com/weglot/
Twitter: https://twitter.com/weglot

Moosend

moosend-wp-logoΗ Moosend έχει συνεργαστεί με την IBM για να υποστηρίξει τις προσπάθειες μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας με ένα κορυφαίο και αξιόπιστο cloud περιβάλλον φιλοξενίας που θα σας βοηθήσει να παραδώσετε τις καμπάνιες σας πιο γρήγορα.

Website : Moosend
Facebook Page: www.facebook.com/moosend
Twitter: twitter.com/moosend

Epilisis

epilisis-wp-logoΑπό το 2009 παρέχουν υψηλής ποιότητας υπηρεσίες σε μεγάλες αλλά και μικρότερες επιχειρήσεις εστιάζοντας στις ιδιαίτερες ανάγκες των πελατών μας. Επιχειρήσεις από όλους τους κλάδους της οικονομικής δραστηριότητας, επέλεξαν τις λύσεις και τις υπηρεσίες της Epilisis.
Για κάθε μεγέθους επιχείρηση, μικρή, μεσαία ή μεγάλη, η εταιρεία (λογιστικό γραφείο θεσσαλονίκη), διαθέτει τις κατάλληλες υπηρεσίες για να καλύψει τις επιχειρηματικές της ανάγκες, τα σχέδια ανάπτυξης και τις οικονομικές της προσδοκίες. Η δυνατότητά τους να καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών αλλά και η διαρκής επιδίωξή τους να βρίσκονται ως ενεργός συνεργάτης στο πλευρό του πελάτη με την παροχή ολοκληρωμένων υπηρεσιών, τους προσδίδουν ισχυρό ανταγωνιστικό πλεονέκτημα.
Η Epilisis (λογιστικό γραφείο θεσσαλονίκη), έχει στο πελατολόγιο της περισσότερες από 200 επιχειρήσεις καλύπτοντας ένα ευρύ φάσμα από επιχειρήσεις του Βιομηχανικού, Βιοτεχνικού, Ιατρικού, Τουριστικού, Μεσιτικού, Κατασκευαστικού, Εμπορικού κλάδου καθώς και Εταιρείες Παροχής Υπηρεσιών και Υπηρεσιών Εστίασης.

Website : Epilisis
Facebook Page: https://m.facebook.com/epilisis/?ref=bookmarks
Twitter: https://twitter.com/epilisis_net

SiteGround

unnamed (1)SiteGround, με πάνω από 12 χρόνια στο χώρο, παρέχει διαχείριση φιλοξενίας WordPress που δεν υπολείπεται σε τίποτα! Οι servers τους, διαθέσιμοι σε 4 διαφορετικά data centers σε όλο τον κόσμο, είναι βελτιστοποιημένοι για απόλυτη ταχύτητα και ασφάλεια WordPress και παρέχουν πολλά καλούδια για τους οπαδούς του WordPress – αυτόματες ενημερώσεις για τον πυρήνα WordPress και τα πρόσθετά του, WordPress SuperCacher για απόλυτη επιτάχυνση της ταχύτητας, εργαλείο staging για τους προγραμματιστές και μοναδική αυτοεγκατάσταση WordPress για τους αρχάριους χρήστες – όλα τα δημιουργημένα in-house από την ομάδα SiteGround. Και ακόμα δεν ξεχνά τη σημασία των παλιών καλών βασικών χαρακτηριστικών φιλοξενίας, όπως η καταχώριση domain name, η υπηρεσία ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, ο πίνακας ελέγχου και η λογική τιμολόγηση. Έχουν επίσης μια ομάδα υποστήριξης η οποία δεν είναι διαθέσιμη μόνο 24/7 μέσω τηλεφώνου, chat και ticketing, αλλά αποτελείται από λάτρεις του WordPress που θα σας βοηθήσουν με συγκεκριμένα θέματα WordPress. H SiteGround έχει εμπλακεί ενεργά με την κοινότητα μιλώντας, υποστηρίζοντας και συμμετέχοντας σε διάφορα WordCamps σε όλο τον κόσμο και με τη χορηγία τους στο WordCamp Athens, θέλουν να συμβάλλουν περαιτέρω στην καταπληκτική Κοινότητα του WordPress.

Website: SiteGround
Facebook Page: https://www.facebook.com/siteground/
Twitter: https://twitter.com/SiteGround?lang=el

Iptanus

07542e896fa055864871c66eff1cdc9fΟ Nickolas Bossinas και η εταιρεία του, iptanus, εξειδεικεύεται στον προγραμματισμό για WordPress. Δημιούργησε το iptanus.com, μια διαδικτυακή πλατφόρμα που παρέχει νέα, τεχνικά άρθρα, video και tutorials σχετικά με θέματα και πρόσθετα τα οποία δημιουργεί. Είναι ο δημιουργός του WordPress File Upload, του πιο δημοφιλούς front-end πρόσθετου για μεταφόρτωση αρχείων.

Website : IPTanus
Facebook Page: https://www.facebook.com/iptanus/

 

Ευχαριστούμε Nevma, Fusioned, motivar, SomewhereWarm, NORTHBRIDGE OE, StickerGiant, MLS, PlethoraThemes, Weglot, Moosend, Επίλυσις ΕΠΕ, SiteGround, Nickolas Bossinas! Το WordCamp Athens 2016 δε θα μπορούσε να είναι ίδιο χωρίς εσάς!