Το WordCamp Thessaloniki 2018 είναι εδώ!

Είναι πλέον πραγματικότητα.

Με μεγάλη μας ευχαρίστηση και ενθουσιασμό, σας ανακοινώνουμε την έλευση του 1ου WordCamp Thessaloniki. Το WordCamp Thessaloniki 2018 είναι το πρώτο WordCamp που διοργανώνεται στη συμπρωτεύουσα, από την Ελληνική Κοινότητα του WordPress, μετά από δύο επιτυχημένα WordCamp Athens που άνοιξαν το δρόμο για την προσφορά στο κοινό συνεδρίων επιπέδου εφάμιλλου μεγάλων διοργανώσεων του εξωτερικού.

Το WordCamp Thessaloniki 2018 θα φιλοξενηθεί στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης στις 15 Δεκεμβρίου 2018, σε έναν υπέροχο χώρο του 5ου ορόφου, χωρητικότητας 320+ ατόμων, ενώ τα coffeebreak και η σίτιση για το lunchtime θα γίνει στο φουαγιέ αλλά και στο εντυπωσιακό καφέ-εστιατόριο Allegro, του ίδιου ορόφου.

Την Κυριακή 16 Δεκεμβρίου δίνουμε ραντεβού στο OK!Thess για την ημέρα συνεισφοράς προς την κοινότητα και το WordPress.

Η χαρά να σας έχουμε και πάλι κοντά μας, ως αρωγούς της προσπάθειας αυτής θα είναι μεγάλη. Μείνετε συντονισμένοι στον ιστότοπο του συνεδρίου για όλα τα νέα που θα ακολουθήσουν.
Συμμετέχετε, κάντε την αίτησή σας για ομιλητές, χορηγοί ή εθελοντές και ελάτε να γνωριστούμε, να συσφίξουμε τους δεσμούς ανάμεσα στα μέλη της Κοινότητας, να μοιραστούμε γνώσεις και εμπειρίες και να προσφέρουμε με τον τρόπο μας στο WordPress.

Θα σας περιμένουμε!

 

Η οργανωτική ομάδα του WordCamp Thessaloniki 2018