Πάμε #WCTHESS2019 !!!

Αν είσαι ακόμη ανάμεσα σε εκείνους που δεν έχουν μάθει τα νέα…

Έρχεται το δεύτερο WordCamp Thessaloniki!

Το WordCamp Thessaloniki 2019, θα πραγματοποιηθεί στις 12 Οκτωβρίου στο ισόγειο του κτιρίου Μ2 του Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης και πιο συγκεκριμένα στο αμφιθέατρο Αιμίλιος Ριάδης και την αίθουσα Μουσείο. Την Κυριακή 13 Οκτωβρίου θα συγκεντρωθούμε για την ημέρα Συνεισφοράς προς την Κοινότητα του WordPress.

Όλη η Ελληνική Κοινότητα του WordPress θα ταξιδέψει στη συμπρωτεύουσα για μια ακόμη αξέχαστη εμπειρία.

Έχουμε ραντεβού!

Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης (ισόγειο κτιρίου Μ2)

12 -13 Οκτωβρίου 2019

Γίνε κομμάτι της εμπειρίας και της διοργάνωσης, κάνοντάς την αίτησή σου ως ομιλητής και μίλησέ μας για το δικό σου ταξίδι στον κόσμο του WordPress. Βρες το κάλεσμα για ομιλητές εδώ.

Αμφιθέατρο Αιμίλιος Ριάδης

Η οργανωτική ομάδα θα χρειαστεί τη στήριξή σου για να φέρει σε πέρας μια ακόμη αποστολή που έχει αναλάβει. Να δώσει στους συμμετέχοντες μια όμορφη εμπειρία κι όχι ένα στείρο συνέδριο. Μπορείς να τη βοηθήσεις συμπληρώνοντας το κάλεσμα για χορηγούς και ταυτόχρονα να προωθήσεις τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες της εταιρίας σου. Δες τώρα τα ανανεωμένα πακέτα χορηγιών εδώ.

Φουαγιέ κτιρίου Μ2

Μπορείς να δεις όλες τις σημαντικές ημερομηνίες στο Roadmap του συνεδρίου.

Ανοιχτό μέχρι την 1η Ιουλίου 2019, θα παραμείνει το κάλεσμα για media partners ώστε να καλυφθεί η ανάγκη να επικοινωνήσουμε όλα τα νέα του συνεδρίου. Μπορείς να κάνεις την αίτησή σου εδώ.

Και μην ξεχνάς ότι τα εισιτήρια είναι ήδη διαθέσιμα! Πάρε το δικό σου τώρα! Μην αργήσεις!