Χορηγοί επικοινωνίας

Έχεις ένα blog ή website ή YouTube channel και το κοινό σου θέλει να μαθαίνει νέα για την τεχνολογία, web development, web design, blogging και ότι αφορά το WordPress; Τότε σε θέλουμε για χορηγό επικοινωνίας στο WordCamp Athens 2020!

Αν αγαπάς την κουλτούρα του ελεύθερου λογισμικού και τις τεχνολογίες του διαδικτύου όσο και εμείς και έχεις αδυναμία στο WordPress, ήδη έχεις καλύψει τις πιο βασικές προϋποθέσεις για αυτή την τόσο σημαντική θέση στην διάδοση των νέων του συνεδρίου μας.

Τι προσφέρουν οι Μedia Partners;

Όπως σε κάθε WordCamp, έτσι και φέτος στηριζόμαστε στους Media Partners για να μοιραστούμε τις ανακοινώσεις μας με όσο το δυνατόν περισσότερους χρήστες του WordPress αλλά και ανθρώπους που η τεχνολογία, το διαδίκτυο και ο κώδικας είναι το πάθος τους!

Oι Μedia Partners, προσφέρουν υπηρεσίες προβολής και διάδοσης των νέων που θα λαμβάνουν από την οργανωτική ομάδα του WordCamp Athens. Είναι από τους πιο κοντινούς συνεργάτες μας που, μέσα από τα websites & blogs τους, μεταφέρουν τα νέα του WordCamp Athens σε όσο το δυνατόν περισσότερα μάτια.

Γιατί να γίνεις Μedia Partner του WordCamp Athens 2020;

Τι κερδίζει ένας Media Partner:

  • Προβολή στον ιστότοπο του συνεδρίου μέσω ενός άρθρου, όπου θα παρουσιάζονται όλοι οι Media Partners.
  • Μία πρόσκληση στο Speakers Dinner με δυνατότητα εξαιρετικής ποιότητας networking με οργανωτές, ομιλητές και χορηγούς.
  • Ένα δωρεάν εισιτήριο παρακολούθησης του συνεδρίου, για να ζήσει και να καταγράψει το WordCamp Athens 2020.

Τι παρέχει ένας Media Partner:

  • Συνολικά 6 blog posts (5 πριν το συνέδριο και 1 μετά το συνέδριο) βασισμένα στα δελτία τύπου που θα στέλνει η οργανωτική ομάδα. Ο βασικός στόχος είναι να διαδοθούν όλα τα σημαντικά νέα του συνεδρίου. Είναι στην διακριτική ευχέρεια του μέσου εάν θα αναπαράγει τα δελτία τύπου αυτούσια ή εάν θα δημιουργήσει εκ νέου native content, κάτι που σε κάθε περίπτωση ενθαρρύνουμε.
  • Οι Media Partners έχουν το ελεύθερο, αλλά και την υποστήριξή μας, σε περίπτωση που θέλουν να δημιουργήσουν επιπλέον περιεχόμενο που αφορά το συνέδριο, με τη μορφή άρθρου, review, video ή και με οποιοδήποτε άλλο μέσο θελήσουν. Είμαστε ανοιχτοί σε έξυπνες και καινοτόμες ιδέες που θα μας βοηθήσουν με διαδώσουμε το WordCamp Athens 2020.
  • Καλοδεχούμενες είναι και όποιες άλλες προτάσεις για συνεντεύξεις ή/και παρουσιάσεις των ομιλητών, διοργανωτών και χορηγών. Σε αυτή την περίπτωση θα χρειαστεί να επικοινωνήσετε με την οργανωτική ομάδα WordCamp Athens 2020.

Αν θέλετε να δείτε την υποστήριξη και προβολή που έλαβαν οι χορηγοί επικοινωνίας στα προηγούμενα συνέδρια μας, επισκεφτείτε τους παρακάτω συνδέσμους:

Το κάλεσμα θα παραμείνει ενεργό μέχρι τις 24 Φεβρουάριου 2020. Μετά το κλείσιμο, θα γίνει μία επιλογή από την οργανωτική ομάδα και θα ενημερωθούν οι χορηγοί επικοινωνίας στο email τους.

Δήλωση ενδιαφέροντος

Μπορείτε να βρείτε τη φόρμα δήλωση ενδιαφέροντος για χορηγός επικοινωνίας του WordCamp Athens 2020 εδώ: