Οργανωτική ομάδα

Η Ελληνική Κοινότητα του WordPress έχει την χαρά και την τιμή να σας παρουσιάσει την οργανωτική ομάδα του WordCamp Athens 2020. Όλοι οι οργανωτές και οι οργανώτριες συμμετέχουν προσφέροντας τον χρόνο τους εθελοντικά και με πολλή αγάπη για την τεχνολογία και το ανοιχτό λογισμικό.

  • Φώτης Ρούτσης

    Avatar του/της Φώτης Ρούτσης

    Lead Organizer
    Δημιουργεί με WordPress πάνω απο 10 χρόνια και παρουσιάζεται παντού ως #fotaras. Του αρέσει ιδιαίτερα να γράφει κώδικα (όχι CSS!) και να κάνει καταδύσεις (οχι ταυτόχρονα) ενώ αγαπάει τα ταξίδια και το καλό φαγητό (και ποτό).

  • Αρετή Βάσσου

    Avatar του/της Αρετή Βάσσου

    Η Αρετή εργάζεται ως SEO Strategist, Content Creator και Digital Marketing Expert για Luxury Brands. Αγαπάει το blogging και το WordPress. Έχει ιδρύσει το Marketing Agency IDEADECO και μοιράζει το χρόνο της μεταξύ Ελλάδας και Αμερικής. Μαζί με το laptop της έχει ταξιδέψει σε 125 χώρες.

  • Βαγγέλης Χιρμπιλίδης

    Avatar του/της Βαγγέλης Χιρμπιλίδης

    Εξυπηρέτηση πελατών και δημιουργία περιεχομένου για την PlethoraThemes. WP Translator Contributor. Με ενδιαφέρον για το υλισμικό, τα λειτουργικά συστήματα και τα δίκτυα ηλεκτρονικών υπολογιστών. Υπέρ της ανοικτότητας και των συλλογικών εγχειρημάτων. Ποδηλάτης. Vegan.

  • Γιώργος Τεκελής

    Avatar του/της Γιώργος Τεκελής

    Full stack web developer. Έχω εργασθεί σε μεγάλες και μικρές εταιρίες, σε πολλά διαφορετικά είδη έργων. Βοηθώ online επιχειρήσεις να φτάσουν στο επόμενο επίπεδο μέσω custom software και SaaS. Ασχολούμαι με το WordPress ως web developer δημιουργώντας plugins.

  • Ευαγγελία Παππά

    Avatar του/της Ευαγγελία Παππά

    IT, ερασιτέχνης φωτογράφος, ονειροπόλα. Η Ευαγγελία είναι Blogger, ενθουσιώδες μέλος της Κοινότητας του WP, παθιασμένη με την ανοικτότητα, την προσβασιμότητα & τον εθελοντισμό. Αιώνια ερωτευμένη με τους ανθρώπους, τα ταξίδια, τις διαφορετικές κουλτούρες, τα social media & την εξυπηρέτηση πελατών.

  • Ιωάννης Καστορίνης

    Avatar του/της Ιωάννης Καστορίνης

    Co-Founder & Web Developer της εταιρείας WeCommerce. Ενεργό μέλος του WordPress Greek Community και εθελοντής του Σώματος Ελλήνων Προσκόπων, με πάθος για τους ναυτοπροσκόπους. Λατρεύω τα ταξίδια και να γνωρίζω νέους ανθρώπους.

  • Κωνσταντίνος Ξένος

    Avatar του/της Κωνσταντίνος Ξένος

    Είμαι στην ομάδα Hosting (πως το λέμε τώρα DevOps;) της WPMU DEV, WordPress Developer & Core Contributor, WordPress Privacy Component Maintainer και WordPress Translation Day Organizer, πίνω καφέ ασταμάτητα, έχω μία υπέροχη γυναίκα και δύο αξιολάτρευτα σκυλιά.

  • Κώστας Βρούβας

    Avatar του/της Κώστας Βρούβας

    Είμαι ο Κώστας, Web Developer WordPress ιστοσελίδων (e-commerce και εταιρικές), και web εφαρμογών. Συμμετέχω ενεργά στην κοινότητα του WordPress διοργανώνοντας Meetups. Έχω ασχοληθεί με projects σχετικά με υποδομές cloud για την πλατφόρμα αυτή, και projects μεγάλων εταιρειών στο εσωτερικό και το εξωτερικό.

  • Κώστας Φρυγανιώτης

    Avatar του/της Κώστας Φρυγανιώτης

    Co-Founder & Web Developer της εταιρείας Nevma. Ενεργό μέλος του WordPress Greek Community και συνδιοργανωτής του Athens WordPress Meetup. Επαγγελματίας φωτογράφος και φίλος του blogging.

  • Λένα Λέκκου

    Avatar του/της Λένα Λέκκου

    Η Λένα Λέκκου είναι Multidisciplinary Designer και απασχολείται στον ευρύτερο χώρο του Design από το 2009, ενώ τα τελευταία χρόνια έχει εισέλθει στο χώρο της εκπαίδευσης αναλαμβάνοντας το συντονισμό του Web Department στον εκπαιδευτικό φορέα SAE στην Αθήνα. Μεγάλο της πάθος είναι ο ανθρωποκεντρικός σχεδιασμός στον οποίο εστιάζει τα τελευταία χρόνια. Θα τη βρείτε επίσης πίσω από τα παρακάτω meetups: Angular Athens Meetup, Athens Gamification Meetup και Athens Digital Design Meetup.

  • Παντελής Ορφανός

    Avatar του/της Παντελής Ορφανός

    Ιδρυτής/ιδιοκτήτης της εταιρείας BrandSpark LLC. Καταγωγή από Νίκαια, ζει στο Βελιγράδι. Σκοπός του να προσφέρει λύσεις για τους άλλους ανθρώπους. Ταξίδια, πεζοπορίες, φαγητό, σκι, καταδύσεις, αργεντίνικο τάνγκο και φωτογραφία είναι μερικά απ’ τα πράγματα που του αρέσουν.

  • Τάκης Μπουγιούρης

    Avatar του/της Τάκης Μπουγιούρης

    Μηχανικός λογισμικού, web developer ντε, project manager στη Nevma, ζει φτιάχνοντας όμορφα -έτσι νομίζει- πράγματα στο WordPress και όχι μόνο, διαβάζοντας, ακούγοντας μουσική, βλέποντας ταινίες, σειρές και… γενικώς.

  • Φώτης Σταθόπουλος

    Avatar του/της Φώτης Σταθόπουλος

    Ο Φώτης ασχολείται με το WordPress πάνω από 10 χρόνια και είναι ενεργό μέλος της Ελληνικής κοινότητας. Έχει συμμετάσχει ως εθελοντής αλλά και ως οργανωτής στα WordCamp Athens, Thessaloniki, και Europe. Εργάζεται στην Automattic, την εταιρεία πίσω από το WordPress.com, το Jetpack, και το WooCommerce.