1st WordCamp Thessaloniki on the way!!!

Εδώ και κάποιο διάστημα η οργανωτική ομάδα των meetups και WordCamps της Ελληνικής Κοινότητας του WordPress εργάστηκε συστηματικά και συνεχίζει απτόητη και ακλόνητη, την προετοιμασία μιας έκπληξης, που αποκαλύπτουμε σήμερα!

Καλωσορίστε το 1ο WordCamp Thessaloniki, σε μια προσπάθεια να έρθουμε πιο κοντά και στα μέλη που βρίσκονται σε περιοχές μακριά από την πρωτεύουσα και να συσφίξουμε τους δεσμούς της Κοινότητας, να γνωριστούμε καλύτερα, να μοιραστούμε εμπειρίες και γνώσεις, να συνεργαστούμε, να συνεισφέρουμε στο WordPress και ταυτόχρονα να απολαύσουμε ένα μεγάλο συνέδριο-γιορτή.

To WordCamp Athens αναχωρεί για Θεσσαλονίκη, με όλους τους πιθανούς τρόπους. Ο προορισμός μας φέτος διαφορετικός μεν, αλλά η διάθεση ίδια.

Σας δίνουμε ραντεβού στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης,στο κτίριο Μ2, το Σάββατο 15 Δεκεμβρίου για το main event, τις ομιλίες και το networking, ενώ την Κυριακή 16 Δεκεμβρίου θα βρεθούμε στο OK!Thess για την ημέρα συνεισφοράς προς την Κοινότητα.

Βάλτε το γρήγορα στο ημερολόγιό σας και συντονιστείτε στη σελίδα του συνεδρίου για όλα τα νέα και τις πληροφορίες που θα χρειαστείτε.

 

Η οργανωτική ομάδα του WordCamp Thessaloniki 2018